Skip to content

Werken bij Chateau Amsterdam

Never a dull moment. Serieus niet. Als snelgroeiend bedrijf zijn we altijd benieuwd naar wat jij ons kan bieden. Soms staat er een vacature online, soms ook niet – laat het je niet tegenhouden om jouw gepassioneerde pleidooi te delen met ons. 

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is een urban winery en een modern familiebedrijf. Gestart door vader en zoon in 2017. Chateau produceert moderne en conventionele wijnen in nauwe samenwerking met druivenboeren uit heel Europa. Door de druiven vanuit heel Europa naar Amsterdam te brengen, maken we wijn in de stad vóór de stad. De wijnen verkopen we online, in verschillende winkels en horecazaken en natuurlijk in ons eigen proeflokaal die in de winery zit.

Team Chateau

Een groep pioniers, met de wortels in het zuiden des lands, hebben net als de druifjes de weg naar Amsterdam gevonden. Sommigen verbonden door bloed, anderen door wijn maar in ieder geval opererend als één familie en een bedrijfsfilosofie hanterend waarin vier waarden centraal staan:

  • Haast je langzaam: ben aandachtig, durf keuzes te maken, ben geduldig

  • Maak beslissingen met een open hart: ben eerlijk over je intenties naar jezelf en anderen

  • Op Seaday kan het wel: pionieren is improviseren; laat je niet ontmoedigen, maar blijf spelen en vraag anderen mee te denken

  • Samen zijn we een familie; voor iedereen is er plek, kwetsbaar zijn mag en we ontwerpen voor meer dan een generatie 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn onder de indruk van de Netflix documentaire ‘Our Planet‘ en wij laten ons dan ook dankbaar inspireren door Sir David Attenborough voor een duurzamere wereld.

Chateau Amsterdam